Acerca de

Image by Lacie Slezak

Halloween Moordspel

Laat het spel beginnen!  Ga in het bos op zoek naar aanwijzingen en onderzoek de moord.  Ontdek wie de dader is, welk moordwapen hij of zij gebruikte en welk motief de dader had om deze gruwelijke daden te plegen.  

 

Dit doe je door de opdrachten van allerlei enge wezens in het bos uit te voeren, de raadsels op te lossen en de puzzels te kraken.  Elke oplossing zorgt ervoor dat je een moordenaar, moordwapen of motief kan schrappen. Als je goed zoekt hou je uiteindelijk de juiste oplossing over en los je de moord op! 

Mogelijke moordwapens :

 1. Bijl

 2. Honkbalknuppel

 3. Kettingzaag

 4. Toverdrank

Mogelijke moordenaars : 

 1. Firmin De Vleesschouwer, slager

 2. Elke Agten, zus

 3. Cassandra Lavinius, heks 

 4. Jean Agten, vader

Mogelijke motieven :

 1. Jeugd stelen om zelf weer jong te worden

 2. Ritueel offer aan de duivel

 3. Familiedrama

 4. Jaloezie

Wanneer je de uitkomst hebt voor een opdracht, raadsel of puzzel scan je de QR code (aanwezig bij de opdrachten) en wordt je gebracht naar de website van de Zonhovense Paardenvrienden. 

Er verschijnt nu een scherm waar opstaat : 'Ledentoegang' en je zal worden gevraagd om een wachtwoord in te geven.  Als wachtwoord typ je (zonder hoofdletters) de oplossing in van de opdracht.  Indien je het juiste antwoord gaf, krijg je meteen te zien welke moordenaar, moordwapen of motief je mag schrappen.  

Let op : sommige puzzels kan je enkel ontcijferen met behulp van een codeersleutel.  

Goede moed en veel succes!